Program și Regulament

Program

Evenimentul are loc în seara de 4 august 2023, între orele 20:30 și 23:00

Fiecare participant trebuie sa aiba asupra sa o lanterna sau o frontala. 

Pentru detalii va rugam sa cititi Regulamentul de mai jos.

 

Regulament

Tura Licuricilor este un eveniment necompetițional cu participare gratuita pentru celebrarea Timișoarei și a comunității ei.

La eveniment participă, pe baza de înscriere online orice persoană care dorește și are capacitatea fizică de a parcurge o distanță de minim 2 km în alergare ușoară sau mers rapid. Minorii vor fi însoțiți de adulți (părinți, tutori) pe toată durata evenimentului.

Evenimentul are loc în data de 4 august 2023, intre orele 20:30 si 23:00 pe un traseu pe strazile si trotuarele Timisoarei. Traseul va fi publicat pe site-ul turalicuricilor.ro/traseu odata ce sunt obtinute aprobarile din partea autoritatilor.

În mod obligatoriu participanții vor avea asupra lor o lanternă sau o frontală, funcționale precum și echipament de alergare corespuzător (obligatoriu pantofi de alegare). Telefoanele mobile sunt acceptate ca element suplimentar. 

În urma înscrierii la evenimentele Alergotura, în baza noastră de date se regăsesc o serie de date cu caracter personal : nume, adresa de email, vârsta. Noi utilizam aceste date doar pentru a organiza evenimentele, a ține legătura cu participanții și a-i informa despre evenimentele noastre pe viitor.

Clubul Sportiv Asociația Alergotura este înregistrat de Ministerul Justiției din anul 2012 (CIF//2661/A/2012) ca entitate non-profit, deține număr de înregistrare în Registrul Sportiv din 2015 (Nr. CIS TM/7/00004/2015) și este operator de date cu caracter personal, înregistrat la ANSPDCP cu nr.36515.

Prin completarea formularului de participare la evenimentul Tura Licuricilor, participanții își dau acordul pentru utilizarea informațiilor de către Clubul Sportiv Asociația Alergotura așa cum e descris mai sus, în conformitate cu regulamentul GDPR.

Prin participarea la eveniment, participanții renunță la orice pretenții de natură patrimonială sau morală, pentru daune cauzate cu ocazia evenimentului, față de Clubul Sportiv Asociația Alergotura, membrii clubului, voluntarii participanți la organizare precum și faţă de sponsorii, partenerii sau autoritățile care contribuie la realizarea evenimentului, în afară de cazul în care aceste daune sunt cauzate din culpa gravă sau cu intenție de aceste persoane sau autorități.

De asemenea, prin participarea la acest eveniment participanții confirmă că nu au nicio pretenție faţă de Clubul Sportiv Asociația Alergotura privind folosirea imaginilor foto și video, realizate în timpul evenimentului, în care sunt surprinși, cu angajamentul ferm al organizatorilor că nu vor folosi aceste imagini în alte scopuri decât pentru promovarea acestui eveniment sau a altora ulterioare, la elaborarea afișelor și pentru alte materiale informative dedicate activităților de alergare și/sau dezvoltare a filantropiei.